Van Severen Knesselare presentatie

Dakwerken

Bij Van Severen NV maken we er een erezaak van om efficiente oerdegelijkheid te combineren met een esthetische meerwaarde.

Uiteraard moet een dak in de eerste plaats functioneel zijn. Stormbestendigheid, wind- en waterdichtheid zijn absolute basisvoorwaarden. Bij Van Severen NV maken we er een erezaak van om efficiënte oerdegelijkheid te combineren met een esthetische meerwaarde. Zodat het hoogste echelon van uw privéwoning u de best mogelijke bescherming biedt en tegelijk een toonbeeld van visuele aantrekkelijkheid is.

  • algemene koper- en zinkwerken
  • metalen dakbedekking in staande naad
  • dakpannen in gebakken aarde en beton
  • natuurleien en kunstleien
  • platte daken in roofing en rubber
  • isoleren van hellende en platte daken
  • zonnepanelen voor elektriciteit en warm water
Voor het uitvoeren van onze dakwerken beschikken wij over een vrachtwagen met kraan tot 24 meter en een kraanwagen tot 36 meter met hoogtewerker. Hiermee kunnen we perfect alle renovatiewerken uitvoeren

Pannen en leien

Een uitgebreide keuze aan dakpannen en natuurleien.

Een dak bedekken is een kunst die onze vakmensen tot in hun vingertoppen beheersen. Bij hellende daken heeft u de keuze tussen pannen en leien. Dakpannen zijn doorgaans iets goedkoper dan leien. Betonnen en keramische pannen (uit gebakken aarde) zijn qua technische kwaliteit meestal sterk aan elkaar gewaagd. Natuurleien uit leisteen etaleren een grotere naturel en kenmerken zich door een lange levensduur. Kunstleien zijn het resultaat van fabrieksmatig geproduceerde lei op basis van vezelcement en bieden een uitgebreide keuze in formaten en kleuren. In de meeste gevallen zijn leien iets stormbestendiger.

Plat dak, ons vak

Platte daken zijn in. Ze passen uitstekend bij de trend naar moderne architectuur.

Platte daken zijn in. Ze passen uitstekend bij de trend naar moderne architectuur. Bovendien heeft de technologische evolutie ervoor gezorgd dat de waterdichtingsmaterialen heel wat duurzamer zijn geworden. EPDM-rubber (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) is daar een uitstekend voorbeeld van. Dit materiaal profileert zich als de dakbedekking van de toekomst. Het heeft niet alleen een verwachte levensduur van circa vijftig jaar, maar vergt ook weinig onderhoud en biedt een uitstekende weerstand tegen alle weersomstandigheden. Onze specialisten voorzien uw plat dak van roofing of EPDM en zorgen voor een onberispelijke isolatie.

Flink in zink

Zink is een veelzijdig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk metaal met een eigentijdse look.

Zink is een veelzijdig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk metaal met een eigentijdse look. Bovendien is zink erg flexibel: het past zich makkelijk aan de vorm van uw dak of gevel aan. Daarnaast zorgen zinken dakgoten voor een perfecte afvoer van uw regen en smeltwater. Waardoor uw gebouw gegarandeerd vochtvrij blijft.

Onze vakmensen kennen de talrijke mogelijkheden van zink door en door. Hun creatieve en efficiënte aanpak zorgt voor een waterdicht en esthetisch resultaat. Van Severen NV geniet de erkenning Klasse 4, D 22 voor metalen dakbedekking en zinkwerk.