Van Severen Knesselare presentatie

Zorgsanitair met flair

Het plaatsen van onder meer hoog-laagbaden, bedpanspoelers en andere utility's heeft voor onze specialisten geen enkel geheim meer.

De installatie van sanitaire voorzieningen in zorginstellingen vergt een karrenvracht aan knowhow en een hogere erkenningsklasse. Voorwaarden waar Van Severen NV probleemloos aan voldoet. Zo beschikken wij over de erkenning Klasse 5, D16 voor sanitaire installaties en gasverwarmingsinstallaties en D17 voor centrale verwarming.

In deze specifieke nichemarkt hebben wij doorheen de jaren een stevige reputatie opgebouwd bij talrijke ziekenhuizen en woon- en zorgcentra. Het plaatsen van onder meer hoog-laagbaden, bedpanspoelers en andere utility’s heeft voor onze specialisten geen enkel geheim meer. Ervaren technici garanderen optimaal onderhouden installaties, zodat de ziekenhuizen en WZC’s zich volledig kunnen concentreren op de zorg voor hun patiënten.

Openbare gebouwen

Comfortablele sanitaire voorzieningen.

Ook in openbare gebouwen zijn comfortabele sanitaire voorzieningen een absolute noodzaak voor een optimale toegankelijkheid.

Zowel in gerechtsgebouwen, scholen, bibliotheken als andere publieke gebouwen betekent een piekfijn verzorgd sanitair een enorme meerwaarde voor elke bezoeker.

Appartementen

Jarenlange ervaring in optimaal watercomfort.

De aanleg van sanitair in appartementsgebouwen is niet iedereen gegeven. Dankzij de jarenlang zorgvuldig opgebouwde ervaring van onze medewerkers, kan Van Severen NV zich ook hierin onderscheiden. 

Onze complete uitrusting garandeert een vlekkeloze installatie in de kokers. Het spreekt voor zich dat ook bij de toeen afvoerleidingen alles met minutieuze precisie gebeurt. Zodat iedere flatbewoner kan genieten van optimaal watercomfort.

Sanitair voor particulieren

Sanitaire voorzieningen in privéwoningen krijgen een extra dimensie.

Sanitaire voorzieningen in privéwoningen krijgen de laatste jaren een extra dimensie. Naast wastafels, een douche en/of bad willen meer en meer mensen in eigen omgeving ontspannen van hun stressvolle job. De badkamer wordt steeds meer ingericht als een ware wellnessruimte, met diverse mogelijkheden op vlak van hydrotherapie

Ook bij particulieren verzorgen onze medewerkers met de glimlach alle sanitaire werken. Zodat de noodzakelijke basisvoorwaarden om in alle rust van water(relaxatie) te kunnen genieten, gegarandeerd van topkwaliteit zijn.